Ce facem?

Site-uri web personalizate

Personalizat de baza nevoilor tale, unic si complet functional - acestea sunt caracteristicile de baza pe care le garantam pentru site-ul tau. Pornim de la zero cu fiecare proiect si NU folosim template-uri ca Wordpress, Joomla sau Drupal. In schimb, am creat un CMS (Content Management System) propriu, prin intermediul caruia vei putea sa-ti administrezi singur site-ul exact asa cum iti doresti. In plus, beneficiezi de flexibilitate maxima - crezi ca site-ul tau va necesita modificari sau functii suplimentare in viitor? Nici o problema, noi vom putea sa le implementam pentru ca avem control total asupra CMS-ului nostru.

Sisteme de management al datelor

Doresti mai multa eficienta si control in administrarea afacerii tale? Observi ca angajatii tai pierd prea mult timp completand hartii si tabele excel? Ai nevoie de un portal intranet? Vrei sa-ti vinzi produsele online?

Noi iti oferim solutia la oricare din aceste cerinte printr-o aplicatie web cu baze de date PHP conceputa si dezvoltata exact dupa nevoile tale, indiferent de marimea sau complexitatea afacerii tale. Aplicatia va rula pe orice browser de internet (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, etc. ) si utilizatorii vor avea acces anumite zone si functii, be baza permisiunilor acordate de tine. Aplicatia va permite incarcarea oricarui fel de date informatice, inclusiv documente si continut multimedia si va efectua operatii automate pentru generarea de situatii, rapoarte, alerte, etc.

Aplicatii web pentru dispozitive mobile

Faptul ca din ce in ce mai multa lume prefera sa acceseze internetul de pe dispozitive mobile in locul calculatorului personal nu mai surprinde pe nimeni. Este doar o chestiune de timp pana cand navigarea internetului de pe smartphone-uri si tablete va depasi modalitatea clasica, cea de pe calulatorul personal. Browserele acestor dispozitive au devenit foarte performante si permit chiar afisarea site-urilor dezvoltate pentru desktop, dar navigarea pe acestea este greoaie in primul rand datorita ecranelor prea mici. Solutia consta in optimizarea modului in care se afiseaza continutul pe aceste ecrane, adica dezvoltarea unei versiuni pentru mobil a site-ului tau.

Fie ca ai deja un site si doresti o versiune pentru mobil, fie ca iti doresti o aplicatie web special conceputa pentru a fi accesata de pe iPhone sau de pe alte dispozitive mobile, noi suntem pregatiti sa te ajutam.

Optimizare pentru motoarele de cautare

Vrei sa imbunatatesti vizibilitatea site-ului tau pe internet? Vrei sa apari pe pozitii cat mai inalte in motoarele de cautare la cautari dupa cuvinte sau expresii relevante pentru afacerea ta?

Adevarul e ca nu exista retete secrete, scurtaturi sau garantii in domeniul optimizarii site-urilor pentru motoarele de cautare pentru ca exista factori asupra carora nu are nimeni control: algorimii necunoscuti dupa care functioneaza robotii de cautare, nivelul competitiei in cadrul domeniului de activitate, etc. Procesul poate fi lent si anevoios iar pentru ca rezultatele sa apara e nevoie de trei lucruri: o strategie bine pusa la punct, perseverenta si rabdare. Noi te putem ajuta doar cu primele doua...

Identitate vizuala si materiale publicitare

Gama de servicii pe care le oferim nu se limiteaza doar la web design. Ne putem ocupa de identitatea vizuala a firmei tale si-ti vom crea logo-ul, manualul de identitate si cartile de vizita. Daca ai nevoie de materiale publicitare, iti putem crea brosuri, flyere, cataloage si afise. Te putem ajuta inclusiv cu modelare si randari 3D pentru produsele tale, amenajari interioare, etc.

Inapoi sus ^

De ce Progecto?

Suntem specialisti in tehnologii WEB, intelegem foarte bine standardele in domeniul industriei online si cel mai important lucru, reusim sa tinem pasul cu evolutia din domeniu alocand un timp considerabil activitatii de documentare.

Accent pe functionalitate

Ti s-a intamplat vreodata sa intri pe un site web si sa nu vezi continutul asa cum trebuia? Fie ca trebuia sa instalezi diferite plugin-uri, fie ca dispozitivul tau nu suporta anumite tehnologii, de pe ecran lipseau zone intregi cu continut. Fara a plati nimic in plus, noi iti oferim din start garantia compatibilitatii si a functionalitatii. Site-ul tau va functiona corect pe oricare din browserele moderne, pe telefoane mobile si pe tablete. Si asta fara a exclude animatiile si continutul media de pe site.

Continutul e vedeta

Suntem adepti ai principiului care spune ca perfectiunea e atinsa nu atunci cand nu mai este nimic de adaugat, ci cand nu mai este nimic de inlaturat. Credem ca vedeta unui site web trebuie sa fie continutul, nu artificiile vizuale. Estetic, curat, aerisit si functional - asa va arata site-ul tau daca ne lasi mana libera. Suntem constienti insa ca poti avea alta parere, asa ca ne-am pregatit si suntem deschisi si pentru acest caz.

Standarde web actuale

Cea mai noua tendinta in web design in acest moment este folosirea standardului HTML5 in realizarea paginilor web. Acest nou standard combinat cu alte tehnici cum sunt CSS3 si JavaScript permit crearea unui continut bogat si chiar spectaculos din punct de vedere vizual. Toate site-urile realizate de noi sunt livrate la aceste standarde. Oferim totodata si compatibilitatea cu browserele mai vechi, deci continutul se va afisa corect si pe acestea din urma.

Solutii pentru orice buget

Suntem capabili sa oferim solutii elegante chiar daca bugetul tau este modest. Site-urile si aplicatiile noastre sunt modulare si pot sa aiba sau sa nu interfata de administrare. Se poate porni de la ceva mai simplu, iar in timp pe structura de baza se poate adauga functionalitate si continut in functie de nevoi.

Inapoi sus ^